Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Antipasto-tallrik med smak av Italien

08 sep, 2016
AvRedaktionen
Antipasto-tallrik med smak av Italien.
Antipasto är en fröjd för både öga och gom. Det perfekta tilltugget att bjuda på innan maten. Parmaskinka, salami, oliver, grissini och olivolja att doppa bröd i är några tips.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 10 minuter

Du behöver:

parmaskinka

grissini

färska fikon

salami

oliver

ciabatta

olivolja

balsamvinäger

salt & peppar

Gör så här:

Vira parmaskinka runt grissini och lägg upp på fat tillsammans med färska fikon, salami och oliver. Häll fruktig och gräslig jungfruolivolja i en skål och tillsätt några droppar balsamvinäger (snyggt!) som du doppar goda bitar ciabatta i. Servera med flingsalt och nymald svartpeppar.

Antipasto-tallrik med smak av Italien.
Antipasto-tallrik med smak av Italien.

Recept och foto: Alastair Hendy

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons