Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Ät trendigt: Veganska fudge-brownies – på bara fyra ingredienser

20 maj, 2016
AvJoel Linde
Vi ska göra vårt bästa för att skriva klart det här receptet utan att springa iväg och baka fler brownies.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Den här brownien är full av protein, banan och jordnötssmör. Dessutom är den otroligt enkel att göra, glutenfri, och – helt vegansk!

LÄS OCKSÅ: ÄT TRENDIGT: VEGANSKA JORDNÖTSBOLLAR PÅ 15 MINUTER

Du behöver:

– 6 ordentligt mogna bananer (ungefär 5 dl när de är mosade)

– 2,5 dl jordnötssmör (eller annat nötsmör)

– 8 msk proteinpulver

– 4 msk kakao

Gör så här:

Värm ugnen till 180 grader. Smörj en bakform, eller klä i bakplåtspapper, ca 20 cm i diameter.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Mosa bananerna och vispa ihop ordentligt med jordnötssmöret. Rör ner proteinpulvret och kakaon med en sked, och häll sedan ner i bakformen. Ställ i ugnen till önskad konsistens, mellan 12-20 minuter.

Låt svalna i minst 10 minuter innan du skär upp. Kan sparas i kylen i ungefär tre dagar (vi tror dock inte att du kommer få det problemet).

Foto: Shutterstock

LÄS OCKSÅ: VEGANSKA CHOKLADTRYFFLAR GJORDA PÅ AVOKADO

Annons