Fylld avokado med krabba, chili och koriander
05 maj, 2017
AvRedaktionen
Avokado och krabba smakar verkligen fantastiskt ihop! Funkar lika bra som förrätt, lätt lunch eller som en del av en större buffé. Servera eventuellt med lite sweetchilisås.
Annons
4–6 personer
Tid: 15 minuter
Du behöver:
6 avokado
1–2 chilifrukter
1 liten rödlök
1 lime
1 burk salladskrabba
1 dl lätt crème fraiche
3 msk majonnäs
salt och peppar
färsk koriander (eller bladpersilja)
Gör så här:
Dela avokadon. Gröp ur dem och blanda fruktköttet med finhackad chili och rödlök, saften från limen, krabba, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner lite hackad koriander. Lägg blandningen i skalen, toppa med några fina korianderblad och servera eventuellt med lite sweetchilisås.
Av: Anna Jonassen
Foto: Peter Phillips
Annons