Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Fylld avokado med krabba, chili och koriander

05 maj, 2017
AvRedaktionen
Fylld avokado med krabba, chili och koriander.
Avokado och krabba smakar verkligen fantastiskt ihop! Funkar lika bra som förrätt, lätt lunch eller som en del av en större buffé. Servera eventuellt med lite sweetchilisås.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4–6 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

6 avokado

1–2 chilifrukter

1 liten rödlök

1 lime

1 burk salladskrabba

1 dl lätt crème fraiche

3 msk majonnäs

salt och peppar

färsk koriander (eller bladpersilja)

Gör så här:

Dela avokadon. Gröp ur dem och blanda fruktköttet med finhackad chili och rödlök, saften från limen, krabba, crème fraiche och majonnäs. Smaka av med salt och peppar. Blanda ner lite hackad koriander. Lägg blandningen i skalen, toppa med några fina korianderblad och servera eventuellt med lite sweetchilisås.

Fylld avokado med krabba, chili och koriander.
Fylld avokado med krabba, chili och koriander.

Av: Anna Jonassen
Foto: Peter Phillips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons