Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Avokado-wrap med ägg och keso

01 apr, 2017
AvRedaktionen
Avokado-wraps med ägg och keso.
Den här goda och enkla wrapen passar perfekt innan träningen när du behöver lite extra energi. Fyllningen består bland annat av avokado, ägg och keso.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1 wrap

Ingredienser:

1 tunnbröd

1 kokt eller stekt ägg

1 avokado

2 msk keso

olivolja

chiliflakes

citronzest

romansallad

sesamfrön eller pumpakärnor

Gör så här:

  1. Blanda keso med chiliflakes, lite citronzest och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka ett ägg i ca 6 minuter. Spola under kallt vatten, skala och skiva upp (eller stek ett ägg om du föredrar det).
  3. Lägg ut tunnbrödet. Mosa avokadon på brödet, lägg på några salladsblad och fyll på med keson och det delade (eller stekta) ägget.
  4. Toppa med sesamfrön eller pumpakärnor och vik till en macka.
Avokado-wraps med ägg och keso.
Avokado-wraps med ägg och keso.

Recept: Pom & Flora

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons