Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Avokado-wrap med ägg och keso

01 apr, 2017
AvRedaktionen
Avokado-wraps med ägg och keso.
Den här goda och enkla wrapen passar perfekt innan träningen när du behöver lite extra energi. Fyllningen består bland annat av avokado, ägg och keso.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1 wrap

Ingredienser:

1 tunnbröd

1 kokt eller stekt ägg

1 avokado

2 msk keso

olivolja

chiliflakes

citronzest

romansallad

sesamfrön eller pumpakärnor

Gör så här:

  1. Blanda keso med chiliflakes, lite citronzest och olivolja. Smaka av med salt och peppar.
  2. Koka ett ägg i ca 6 minuter. Spola under kallt vatten, skala och skiva upp (eller stek ett ägg om du föredrar det).
  3. Lägg ut tunnbrödet. Mosa avokadon på brödet, lägg på några salladsblad och fyll på med keson och det delade (eller stekta) ägget.
  4. Toppa med sesamfrön eller pumpakärnor och vik till en macka.
Avokado-wraps med ägg och keso.
Avokado-wraps med ägg och keso.

Recept: Pom & Flora

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons