Avsnitt 15: Goes raw
15 maj, 2015
AvCassandra Lindblom
Annons
Cassandra och Caroline tar en riktig lång-mys-frukost på det ekologiska cafeét Koloni på Biblioteksgatan i Stockholm fredagen till ära. Tjejerna får en privat kurs av kocken Rebecka på hur man gör deras välkända Acai-pudding och smakar på den godaste chokladmousse-tårtan de någonsin ätit vilket får tjejerna att fundera över om de kanske borde go raw helt och hållet!
Annons
Världens godaste chokladmoussetårta
Recept på Kolonis Acai-pudding
KOLONIS ACAI-GRÖT (1 port)
ca 1/2 dl chiafrön
2 dl mandelmjölk
1 msk raw acaipulver
1 msk raw hallonpulver
1 tsk raw vaniljpulver
ca 1/2 banan
Mixa ihop allt och låt stå några minuter!
Förslag på topping: Hampafrön, pumpakärnor, gojibär och kokosflarn
Annons