Svalkande sommarbål med gin, tonic och fläderlikör
Bål är en klassisk välkomstdryck som passar perfekt när du får många gäster. Bålen kan varieras i det oändliga efter säsong, tycke och smak.
Färska ingredienser är ett måste för den bästa smakupplevelsen – samtidigt som det gör drinken vacker att servera.
Fler recept på bål hittar du här >>
Schweppes Party Punch
(24 personer)
Du behöver:
1 l gin
1 l söt vermouth
2,5 dl fläderlikör
2,5 dl persikolikör
7 dl citronsirap
5 dl äppeljuice
9,5 dl kall Schweppes Indian Tonic
5 dl kolsyrat vatten
1 grönt äpple och 2 persikor i klyftor, 6 långa och tunna gurkstrimlor och 0,5 dl rivna myntablad som garnering
is
Gör så här:
Häll gin, vermouth, fläder- och persikolikör, citronsirap och äppeljuice i en stor bålskål. Ställ in i kylskåp i cirka 4 timmar. Blanda försiktigt i tonic och kolsyrat vatten. Addera is och garnera med äpplen, persikor, gurka och myntablad.
Fler recept: 9 enkla recept på sangria