Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Bananplättar med keso, bär och nötter

27 dec, 2016
AvRedaktionen
Bananplättar med keso, bär och nötter.
Med keso i smeten blir plättarna lite matigare och extra proteinrika. Perfekt till frukost och mellanmål, eller som alternativ till vanliga plättar och pannkakor.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

2 bananer

4 ägg

125 g keso

3 msk smör (att steka i)

Topping:

keso

färska eller frysta bär

hackade nötter

agavesirap

Gör så här:

Mosa bananerna och rör ihop med ägg och keso till en smet. Klicka ut och grädda plättarna i smör. Servera plättarna med banan, keso, bär, nötter och lite agavesirap på toppen.

Bananplättar med keso, bär och nötter.
Bananplättar med keso, bär och nötter.

Recept och foto: Arla

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons