Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär

15 mar, 2017
AvRedaktionen
Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär.
Med banan i smeten blir våfflorna härligt söta. Dessutom är det nyttigt, glutenfritt och himla gott! Toppa med kokosgrädde och blåbär.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

8 våfflor, 4 personer

Du behöver:

3 bananer

6 ägg

3 msk kokosmjöl

1 ½ tsk bakpulver

kokosolja till våffeljärnet

Topping:

1 burk kokosmjölk, 400 ml

2 dl blåbär

Gör så här:

Dela bananerna i mindre bitar och mixa alla ingredienser med en mixerstav i en bunke. Grädda på inte alltför hög värme i våffeljärn smort med kokosolja. Lägg den fasta grädden från en burk kokosmjölk i en bunke och vispa lätt. Servera våfflorna med kokosgrädden och blåbär.

Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär
Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär

Recept & styling: Camilla Pérez
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons