Bananvåfflor med kokosgrädde och blåbär
15 mar, 2017
AvRedaktionen
Med banan i smeten blir våfflorna härligt söta. Dessutom är det nyttigt, glutenfritt och himla gott! Toppa med kokosgrädde och blåbär.
Annons
8 våfflor, 4 personer
Du behöver:
3 bananer
6 ägg
3 msk kokosmjöl
1 ½ tsk bakpulver
kokosolja till våffeljärnet
Topping:
1 burk kokosmjölk, 400 ml
2 dl blåbär
Gör så här:
Dela bananerna i mindre bitar och mixa alla ingredienser med en mixerstav i en bunke. Grädda på inte alltför hög värme i våffeljärn smort med kokosolja. Lägg den fasta grädden från en burk kokosmjölk i en bunke och vispa lätt. Servera våfflorna med kokosgrädden och blåbär.
Recept & styling: Camilla Pérez
Foto: Lina Eidenberg Adamo
Annons