Barbequekyckling med grillad sparris
10 feb, 2015
AvCassandra Lindblom
Saftig Barbequekyckling med grillad sparris och parmesan. Gott, snabbt och enkelt! Att steka i stället för koka sparrisen är skonsammare mot smaken.
Annons
1 person
Tid: 20 minuter (+ tid för marinering)
Du behöver:
130 g kycklingfilé
2 msk färdig barbequesås
olja att steka i
salt och peppar
125 g potatis
5 färsk sparris
25 g parmesan
Fontana extra virgin olivolja
Till servering:
sallad och eventuellt bröd
Gör så här:
1. Marinera köttet i barbequesåsen. Koka eller stek potatisen. Grilla eller stek köttet, låt det svalna ett par minuter, skär i skivor.
2. Pensla olivolja på sparrisen och stek lätt. Lägg köttet på tallriken med sparris och potatis, riv parmesan och droppa lite olja över.
3. Krydda med salt och peppar.
Annons