Bästa höstpresenten: Ny smak från Marabou är släppt!
Nya Marabou-smaker är alltid efterlängtade nyheter. Det är bara att titta på chokladjättens Facebook-sida, där majoriteten av frågorna och feedbacken från kunderna handlar om spekulationer och önskemål vilken som ska bli nästa chokladkaka att ta plats i butikshyllorna.
Ny smak
I helgen släpptes Marabous allra senaste smak, denna gång kombineras den klassiska mjölkchokladen med stycksaken ”CRISP!” – frasiga rispuffar i kombination med mjuk toffee.
– CRISP! lanserades som stycksak under 2016 och tidigare i år lanserade vi även CRISP! Bites. Sedan dess har CRISP! varit mycket omtyckt och blev därför det självklara valet att utgå från när vi experimenterade fram nästa smakkombination för vår nya chokladkaka, kommenterar Niklas Larsson, varumärkeschef för Marabou, den nya smaken.
Så hur smakar den då? Här är några av omdömena när chokladen provsmakades på redaktionen.
– Jag var på förhand rejält orolig för att toffeen skulle ta över. Man vill aldrig att toffeen ska ta över något. Men det gör den ju inte, den var faktiskt otroligt god.
– Den smakar som en grövre Noblesse, vilket givetvis är goda nyheter.
– Ja, och som en puffigare Digestive. Bra!
Låter alltså lovande. Marabou CRISP! kommer att finnas exklusivt i Coops butiker från och med vecka 32 – alltså nu! Till övriga butiker kommer Marabou CRISP! från och med vecka 38.