Bjud på en smakfull festmeny – 4 recept
Bjud in nära och kära till en riktigt härlig och vällagad festmeny med ett par goda smårätter med mycket smak. Det blir polenta med romtopping och avokado, en suverän rätt där vilken rom som helst funkar. Ugnsbakad torsk på en bädd av purjo och egen hollandaisesås blir både vackert och gott på tallriken samt får gott sällskap av bordets små överraskningar – fyllda små kycklingpajer med smördegslock. Till efterrätt blir det citronfromage med timjan som serveras i citronskalet. Sätt er till bords och låt er väl smakas!
Polenta med romtopping och avokado
Suverän förrätt som funkar med vilken rom som helst!
Recept: Polenta med romtopping>>
Ugnsbakad torsk på purjobädd
Torsken serveras på en bädd av ångkokt purjo med hemlagad hollandaisesås till.
Recept: Ugnsbakad torsk>>
Små kycklingpajer med smördegslock
Den lilla pajen blir som ett litet paket på tallriken.
Recept: Små kycklingpajer>>
Citronfromage med timjan
Servera fromagen i citronskalet – vackert och gott.
Recept: Citronfromage>>