Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Blåbärscheesecake med kesella

01 feb, 2017
AvRedaktionen
Blåbärscheesecake med kesella.
Underbart god och nyttig blåbärscheesecake med kesella toppad med valfri granola. Lika god till mellanmål som till dessert!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

4 dl kesella lätt

1 1/2 dl frysta blåbär

4 msk flytande honung

2 krm äkta vaniljpulver

Garnering:

2 dl valfri granola

Gör så här:

Mixa kesella, blåbär, honung och vaniljpulver till en nästan slät kräm. Lägg hälften av granolan i botten av fyra portionsglas och häll cheesecakesmeten över. Låt stå kallt minst 1 timme. Toppa med resterande granola vid servering.

Blåbärscheesecake med kesella.
Blåbärscheesecake med kesella.

Recept: Jennie Benjaminsson

Foto: Katja Ragnstam

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons