Böckling med senap och rädisor på knäcke
01 jun, 2010
AvSuzanne Ribbing
Annons
4 personer
Förrätt
Tid: 5 minuter
Världens enklaste och godaste sommarförrätt. Perfekt med öl och en nubbe till!
2 msk lätt crème fraiche
2 msk Västervikssenap (eller annan söt och stark senap)
1/2 msk vatten
4 böcklingfiléer
6 rädisor
4 dillkvistar
4 bitar knäckebröd
nymalen svartpeppar
Rör ihop crème fraiche och senap, späd med vattnet. Dra bort ryggfenan på böcklingen om den sitter kvar. Skär fisken i 3 cm-bitar.
Tvätta och skiva rädisorna tunt. Plocka dillen. Blanda senapsdressingen med böcklingen och lägg dem på knäckebrödsskivorna. Garnera med rädisskivorna och dillen. Krydda med lite nymald svartpeppar och servera.
Annons