Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Campari cooler

24 feb, 2015
AvSofie Nyblin
Detta är inte en traditionell bål eftersom den inte innehåller bitar av frukt, men det är en supergod och bubbligare variant av klassiska drinken Campari orange.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Campari cooler.
Campari cooler.

15 glas

Tid: 5 minuter

Du behöver:

2,5 dl Campari

5 dl blodgrapefruktssaft (ca 3 blodgrapefrukter)

2 flaskor vitt mousserande vin (à 75 cl)

Till servering:

krossad is

citronmelissblad

Gör så här:

Blanda Campari, grapefruktssaft, fruktkött och mousserande vin i en stor skål. Servera direkt med krossad is i varje glas. Toppa med några blad citronmeliss.

Annons