Carpaccio med ostkräm
25 mar, 2020
AvRedaktionen
Lyxig carpaccio med ostkräm och rågbrödschips. Använd hyvlade polkabetor för en vegetarisk variant!
Annons
12 bitar
Du behöver:
½ gurka
1 dl färskost
½ msk grov senap
Salt och svartpeppar
6 skivor rågbröd
6 skivor carpaccio på nöt, ca 80 g
Gör så här:
- Skölj och torka av gurkan.
- Skär 12 avlånga, tunna strimlor gurka med mandolin eller potatisskalare.
- Rulla ihop strimlorna.
- Rör ihop färskost med senap, salt och peppar.
- Rosta rågbrödsskivorna hårt i ugnen eller i brödrost och dela varje skiva i två.
- Bred ostkräm över skivorna.
- Fördela lite carpaccio och en gurkstrimla på varje brödbit.
- Strö lite peppar över och servera.
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
LÄS MER:
Hummercarpaccio med avokado och granatäpple
Annons