Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Catarina Königs budgetvänliga trerättersmeny

09 jan, 2024
AvCatarina König
Catarina Königs budgetvänliga trerättersmeny
Catarina König har här satt ihop en vällagad trerätters som osar lyx – och som samtidigt är snäll mot plånboken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
ELLE besöker Pom FriterieBrand logo
ELLE besöker Pom Friterie

Nytt år och nya möjligheter. Här bjuder jag på tre recept som smakar lyx men som verkligen är billiga, snabba och enkla att göra. Vi börjar med en krämig vichyssoise med skummad mjölk och rostade solros- och pumpakärnor. Lika fin att servera till förrätt som till varmrätt. Därefter en favorit med en twist, vi gör vodkapasta, fast med gin. Den går på nolltid att svänga ihop och känns så himla lyxig även fast den är så enkel med få ingredienser. Till avslutning, en favoritdessert: gino – i fantastiskt god och enkel vintervariant!

Annons

CRÈME ­VICHYSSOISE­ MED ROSTADE ­PUMPA- OCH SOLROS­KÄRNOR

Middagen börjar med en lyxig crème ­vichyssoise­
Catarina König

En fransk version på potatis- och purjolökssoppa. Lagom flott, mycket god och perfekt att börja middagen med!

Recept på crème ­vichyssoise­>>

GINPASTA

Till huvudrätten blir det en lättlagad ginpasta
Catarina König

Hela världens favoritpasta har länge varit vodkapastan – här kommer den med en magiskt god twist!

Annons

Recept på ginpasta>>

SNABBGINO MED FRYSTA BÄR OCH BANAN

Avsluta middagen med en snabbgino med frysta bär och banan
Catarina König

Självklart toppas din gino med vit choklad och serveras gärna med en generös skopa vaniljglass.

Recept på snabbgino>>

Annons