Catarina Königs budgetvänliga trerättersmeny
Nytt år och nya möjligheter. Här bjuder jag på tre recept som smakar lyx men som verkligen är billiga, snabba och enkla att göra. Vi börjar med en krämig vichyssoise med skummad mjölk och rostade solros- och pumpakärnor. Lika fin att servera till förrätt som till varmrätt. Därefter en favorit med en twist, vi gör vodkapasta, fast med gin. Den går på nolltid att svänga ihop och känns så himla lyxig även fast den är så enkel med få ingredienser. Till avslutning, en favoritdessert: gino – i fantastiskt god och enkel vintervariant!
CRÈME VICHYSSOISE MED ROSTADE PUMPA- OCH SOLROSKÄRNOR
En fransk version på potatis- och purjolökssoppa. Lagom flott, mycket god och perfekt att börja middagen med!
Recept på crème vichyssoise>>
GINPASTA
Hela världens favoritpasta har länge varit vodkapastan – här kommer den med en magiskt god twist!
Recept på ginpasta>>
SNABBGINO MED FRYSTA BÄR OCH BANAN
Självklart toppas din gino med vit choklad och serveras gärna med en generös skopa vaniljglass.