Catarina Königs lättlagade trerättersmeny
24 feb, 2023
AvCatarina König
Friterad hasselbackspotatis, röding med krossad potatis och knäckig crème brûlée – det här är lättlagad lyx enligt Catarina König.
Annons
– Det här är en riktigt härlig trerätters! Små, frasiga friterade potatisar till ett glas bubbel, min favoritfisk med fräscha tillbehör och så en underbar knäckig crème brûlée som jag smaksatt med kardemumma och serverar med färska bär – det kan inte bli godare.
FRITERAD HASSELBACKSPOTATIS MED LÖJROM
De frasiga småpotatisarna är en smakstart på middagen.
Till recept>>
Annons
RÖDING MED KROSSAD POTATIS OCH PEPPARROTSKRÄM
Röding, pepparrot och brynt smör – det kan inte bli mycket godare.
Till recept>>
KNÄCKIG CRÈME BRÛLÉE MED KARDEMUMMA
Förbered gärna crème brûléen dagen innan.
Till recept>>
Annons