Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Catarina Königs lättlagade trerättersmeny

24 feb, 2023
AvCatarina König
Catarina Königs lättlagade trerättersmeny
Friterad hasselbackspotatis, röding med krossad potatis och knäckig crème brûlée – det här är lättlagad lyx enligt Catarina König.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Middag hos Wood: VodkapastaBrand logo
Middag hos Wood: Vodkapasta

– Det här är en riktigt härlig trerätters! Små, frasiga friterade potatisar till ett glas bubbel, min favoritfisk med fräscha tillbehör och så en underbar knäckig crème brûlée som jag smaksatt med kardemumma och serverar med färska bär – det kan inte bli godare.

FRITERAD HASSELBACKSPOTATIS MED LÖJROM

De frasiga småpotatisarna är en smakstart på middagen.

Till recept>>

Frasigt friterad hasselbackspotatis med löjrom är oslagbart gott
Annons

RÖDING MED KROSSAD POTATIS OCH PEPPARROTSKRÄM

Röding, pepparrot och brynt smör – det kan inte bli mycket godare.

Till recept>>

KNÄCKIG CRÈME BRÛLÉE MED KARDEMUMMA

Förbered gärna crème brûléen dagen innan.

Till recept>>

Crème brûléen går bra att förbereda dagen innan
Lyxiga nudlar på fyra minuterBrand logo
Lyxiga nudlar på fyra minuter
Annons