Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Champagne med hallongranité

01 feb, 2017
AvRedaktionen
Champagne med hallongranité.
Vilket mousserande vin som helst lyfter med små sorbethjärtan. De är dessutom väldigt enkla att göra i vanliga silikonformar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Du behöver:

2 dl hallonpuré

2 msk socker, eller efter smak

Gör så här:

Blanda hallonpuré och socker tills sockret har smält. Frys purén i hjärt formade silikonformar. Ta fram en stund före servering, ta ur formarna och fördela i glas, gärna champagneskålar. Häll champagne över och servera.

Champagne med hallongranité.
Champagne med hallongranité.

Recept: Samantha och Daniel Hartley
Styling: Isabelle Olander
Foto: Lina Eidenberg Adamo

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons