Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Chips med löjrom och smetana

19 nov, 2017
AvRedaktionen
Chips med löjrom och smetana.
Snabbt, gott och lyxigt tilltugg som passar perfekt till champagne. Allt du behöver är chips, löjrom, smetana och gärna lite hackad gräslök.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

1 påse chips (naturella lantchips)

100 gr Kalix löjrom

½ dl smetana

½ dl hackad gräslök

Gör så här:

Lägg ut potatischipsen på ett stort fat och garnera med löjrom, smetana och den hackade gräslöken.

Receptet är framtaget exklusivt för ELLE mat & vin för att passa med ett glas Mumm Grand Cordon champagne (nr 7543).

Löjroms-chips med smetana. Foto: Mattias Nilsson
Chips med löjrom och smetana. Foto: Mattias Nilsson

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons