Chips med romdipp och vaktelägg
15 mar, 2022
AvRedaktionen ELLE
Servera lättsaltade chips med en syrlig dipp, läcker rom och hårdkokta vaktelägg. Festligt tilltugg att börja kvällen med!
Annons
Chips med romdipp
Knapriga chips, syrlig dipp och läcker rom – gott tilltugg som passar perfekt till ett glas bubbel.
6 portioner
Du behöver:
18 vaktelägg eller 6 hönsägg
1 dl crème fraiche
100 g naturell färskost
2 msk hackad gräslök
Salt och nymald peppar
75 g MSC-märkt stenbitsrom eller vegorom
1 påse lättsaltade lantchips
Gör så här:
- Hårdkoka äggen, c:a 3 minuter. Blanda crème fraiche, färskost och gräslök. Smaka av med salt och nymald svartpeppar.
- Lägg upp äggen på tallrikar med en liten skål ostkräm, rom och chips.
Recept och foto: Skovdal Nordic
Annons