Chokladbräck med påskägg och salta pinnar
Dessa chokladbräck är väldigt enkla att göra och blir riktigt fina. Det bästa är att du kan enkelt byta ut toppingen mot andra alternativ, kanske mot skumharar eller chokladkaniner!
Du behöver:
3,5 dl mörk choklad, grovhackad
2,25 dl vit choklad, grovhackad
2,25 dl dragerade chokladägg
salta pinnar
stjärnströssel eller liknande
Gör så här:
1. Lägg ett bakplåtspapper på en plåt eller liknande.
2. Ta fram två kastruller och värm både choklad och vit choklad i två olika skålar över vattenbad.
3. När all chokladsmet är smält häller du den ena chokladsmeten över bakplåtspappret.
4. Använd en sked och häll över den andra chokladsmeten i ett önskat mönster över den första. Om du vill kan du använda en tandpetare och dra runt i smeten för att skapa olika mönster.
5. Lägg på salta pinnar, påskägg och strössel.
6. Ställ plåten i kylskåpet och låt kylas i cirka 45-60 minuter.
7. När chokladen är kall kan du bryta den i bitar och förvara i en låda med lock i kylen.
Foto och recept: fivehearthome