Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Chokladkoppar med en hint av te

10 jan, 2016
AvRedaktionen
Chokladkoppar med en hint av te.
De här chokladkopparna med smak av te är lika goda som de är söta. Extra fint blir det om du serverar desserten i färgglada koppar på fat. Fynda billigt på loppis!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

12 koppar

Tid: 15 minuter

Du behöver:

2 1/4 dl grädde

1 3/4 dl mjölk

1 tepåse, Earl Grey

1 tepåse, English Breakfast

375 g blandning av finhackad mjölkchoklad och mörk choklad

Gör så här:

Lägg chokladen i en skål. Häll grädde, mjölk och innehållet i tepåsarna i en kastrull. Låt det långsamt koka upp och häll sedan genom en sil över chokladen. Rör om tills chokladen smält. Häll över chokladblandningen i en tillbringare, och häll sedan upp i 12 små koppar. Låt svalna tills chokladen blivit fast.

Fler recept till afternoon tea hittar du här >>

Chokladkoppar med en hint av te.
Chokladkoppar med en hint av te.

Av: Sarah Cook

Foto: Myles New

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons