Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Cocktailköttbullar med timjan

24 jun, 2015
AvRedaktionen
Cocktailköttbullar med timjan.
Cocktailköttbullar med timjan. Gör dem riktigt små och delikata! Ät dem som tilltugg eller servera med dina favorittillbehör.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

6 personer

Tid: 50 minuter

Du behöver:

500 g köttfärs

1 ägg

3/4 dl ströbröd

1 1/2 dl gräddmjölk

1 gul lök (finhackad)

2 tsk timjan

salt och peppar

smör att steka i

Gör så här:

Blanda färs och ägg. Låt ströbrödet svälla i vattnet. Blanda ihop med färsen. Blanda ner den finhackade löken, salta och peppra. Smaka av och provstek gärna en klick för att kolla kryddningen.

Cocktailköttbullar med timjan.
Cocktailköttbullar med timjan.

Recept: Jennifer Joyce
Foto: Shutterstock

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons