Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Cointreau Punch med en touch av kanel

06 maj, 2016
AvRedaktionen
Cointreau Punch med en touch av kanel.
Den här somriga bålen passar utmärkt till det stora sällskapet som är sugna på en läskande drink i solen. Äpple, persika och jordgubb är gott tillsammans med kryddig kanel och bittersöt Cointreau.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Receptet är anpassat för 8 personer.

Du behöver:

6 cl Cointreau

1 flaska torrt vitt vin

33 cl mineralvatten

1 äpple

1 persika

jordgubbar

1 kanelstång

is

Gör så här:

  1. Häll Cointreau och det vita vinet i en kanna.
  2. Skiva äpplet och persikan i tunna skivor och dela jordgubbarna på mitten.
  3. Lägg dem därefter i kannan tillsammans med kanelstången och kyl.
  4. Tillsätt mineralvatten och en massa is.

Här hittar du fler goda recept på bål >>

Cointreau Punch med en touch av kanel.
Cointreau Punch med en touch av kanel.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons