Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Dadlar med bacon och getost

05 aug, 2016
AvRedaktionen
Dadlar med bacon och getost.
Dadlar och bacon är en klassisk kombination. Prova att även tillsätta getost nästa gång. Det blir en god smakbrytning till de söta dadlarna.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

18 st

Tid: 10 minuter

Du behöver:

18 dadlar

50 g bacon

1/2 vitlöksklyfta (pressad)

100 g krämig getost

svartpeppar

Gör så här:

Snitta dadlarna och kärna ur. Stek baconet krispigt i torr stekpanna. Låt svalna. Hacka baconet och blanda med vitlök, ost och rikligt med peppar. Klicka blandningen i varje dadel och servera.

Dadlar med bacon och getost.
Dadlar med bacon och getost.

Av: Joanna Farrow 
Foto: Maja Smend

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons