Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Dansk sillsallad på ägghalvor

16 dec, 2016
AvRedaktionen
Dansk sillsallad på ägghalvor.
Härlig röra med sill och rödbetor som passar perfekt på ägghalvor. Kan även serveras som snacks, förrätt eller som pålägg på bröd.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Du behöver:

100 g majonnäs

1 msk crème fraiche (eller gräddfil)

1 dl vispgrädde (vispad)

1 tsk dijonsenap

4–8 kryddsillar (finskurna)

2 msk inlagda rödbetor (skurna + lite rödbetssaft om du önskar starkare rödfärg)

1 äpple (grovhackat)

1 lök (grovhackad)

Gör så här:

Blanda ihop alla ingredienser i en bunke. Fördela äggröran på ägghalvorna.

Dansk sillsallad på ägghalvor.
Dansk sillsallad på ägghalvor.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons