20 år med ELLE mat & vin!
ELLE mat & vin fyller 20 år och det firades ordentligt igår på vackra och stämningsfulla Metropol Palais i Stockholm!
Foto: Cawamedia
Chefredaktör Suzanne Ribbing med fantastiska festfixaren Jonas Andersson från bästa WildHorsesProduction.se
Mellan snittar, bubbel och mingel tog Suzanne gästerna tillbaka på en matresa som varat i 20 år.
Vi tar allt från början!
Hösten 1998 dök ELLE a´la carte upp i tidningshyllan (på den tiden hette vi inte ELLE mat & vin). En helt ny sorts mattidning med stora inbjudande bilder, krångelfria recept och välskrivna artiklar och ren och skär matglädje. Det här var också första matmagasinet som även innehöll material med mode, resor, skönhet och inredning – konceptet håller i sig än i dag!
ELLE á la carte var en svensk tidningside från början som har gett eko e hela världen där andra hela 6 andra länder tagit efter vår idé vilket vi är väldigt stolta över. I dag finns tidningen i Frankrike, Holland, Spanien, Italien, Belgien och Japan.
HÄR HITTAR DU BILDER FRÅN ROSA MATTAN!
Foto: Beata Holmgren
HÄR HITTAR DU BILDER FRÅN DANSGOLVET PÅ 20ÅRSFESTEN!
Stort tack till Jonas Andersson på bästa WildHorsesProduction.se och Team Metropol på Metropol Palais!