Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

20 år med ELLE mat & vin!

12 sep, 2015
AvCassandra Lindblom
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE mat & vin fyller 20 år och det firades ordentligt igår på vackra och stämningsfulla Metropol Palais i Stockholm!

_Z6A8495
Skärmavbild 2015-09-12 kl. 06.58.28

Foto: Cawamedia

Annons

Chefredaktör Suzanne Ribbing med fantastiska festfixaren Jonas Andersson från bästa WildHorsesProduction.se

Mellan snittar, bubbel och mingel tog Suzanne gästerna tillbaka på en matresa som varat i 20 år.

_MG_8600
_MG_8467

Vi tar allt från början!

Annons

Hösten 1998 dök ELLE a´la carte upp i tidningshyllan (på den tiden hette vi inte ELLE mat & vin). En helt ny sorts mattidning med stora inbjudande bilder, krångelfria recept och välskrivna artiklar och ren och skär matglädje. Det här var också första matmagasinet som även innehöll material med mode, resor, skönhet och inredning – konceptet håller i sig än i dag!

ELLE á la carte var en svensk tidningside från början som har gett eko e hela världen där andra hela 6 andra länder tagit efter vår idé vilket vi är väldigt stolta över. I dag finns tidningen i Frankrike, Holland, Spanien, Italien, Belgien och Japan.

Torkel Knutsson, Suzanne Ribbing och Svante Öquist
Torkel Knutsson, Suzanne Ribbing och Svante Öquist

HÄR HITTAR DU BILDER FRÅN ROSA MATTAN! 

Annons
_MG_8920

Foto: Beata Holmgren

HÄR HITTAR DU BILDER FRÅN DANSGOLVET PÅ 20ÅRSFESTEN!  

Stort tack till Jonas Andersson på bästa WildHorsesProduction.se och Team Metropol på Metropol Palais! 

 

 

Annons