Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

En vild höst

07 okt, 2013
AvRebecca Wictor
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

20131007-132502.jpg

Vi är just nu på Atelier food där Svenska Jägarförbundet bjudit in kockar som lagar deras vilda rätter. Dovhjort, älg och vildsvin tillagat av kockar från restauranger som Lux – dag för dag, F12, Nosh & Chow med flera. Jag har personligen aldrig ätit bättre vilt än vad jag gör just nu :)

Här är en smarrig tartar på rådjur:

20131007-132244.jpg

Och här är en guide på restauranger i Sthlm som serverar gott vilt:

20131007-132420.jpg

Mattias Dahlgren var på plats och berättade att han nu serverar dovhjortshjärta på sin restaurang – något som aldrig hade fungerat för 10 år sedan men nu är folk mer nyfikna.

20131007-132731.jpg

Annons