Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Festligt med färskost

20 sep, 2015
AvCassandra Lindblom
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Elle mat & vins bloggande systrar, systrarna Eisenman har jobbat med mat så länge de kan minnas och älskar att bjuda in till middag men..

– Vi har blivit lite bekväma vad det gäller middagsbjudningar och tycker inte längre att det är lika roligt att stå och slava i köket för att prestera en 7 rätters middag – eftersom det oftast innebär att det är just i köket vi spenderar hela kvällen istället för att umgås med våra gäster.

De har därför tagit fram två recept i samarbete med Créme Bonjour där enkelt, snabbt och gott står i fokus!

– Nu för tiden försöker vi hålla det lite enklare och ibland kan det innebära att vi helt enkelt ställer fram en ostbricka med några goda ostar och tillbehör.

Här bjuder de på två goda alternativ som passar perfekt innan middagsbjudningen:

Friterat tunnbröd med Créme Bonjour, smörstekta kantareller, västerbottenost och rostade pinjenötter >>

DSC03093-1-e1442576671531-700x1050

Grekisk ostbricka med olivkex och härliga tillbehör >>

Annons
DSC03089-e1442576615478-700x1050
DSC03111-700x1030
DSC03125-700x1050
Annons

Besök systrarna Eisenmans blogg för daglig inspiration och ljuvliga recept >>

Annons