Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Fårfiolsrullar

03 feb, 2014
AvSofie Nyblin
Fårfiolsrullar är ett klassiskt, lättfixat tilltugg som kan förberedas flera timmar innan och förvaras i kylen. Servera med snaps.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Fårfiolsrullar.
Fårfiolsrullar.

20 stycken

Du behöver:

20 skivor rökt fårfiol

2 burkar crème fraiche

riven färsk pepparrot

salt och peppar

1 kruka färsk mynta, till garnering

Gör så här:

Vispa upp crème fraichen med elvisp. Smaksätt med riven pepparrot, salt och peppar. Smaka av till önskad styrka. Bred blandningen på fårfiolsskivorna, rulla ihop och garnera med mynta.

Annons