Festlig meny med bakad ricotta, svamppasta och chokladdessert
1. Päronbourbon med sojarostade hasselnötter
Börja kvällen med att lyxa till det med en supergod drink på päron, mynta och hasselnötter! Söt, frisk och stark – perfekt till smakrika knapriga nötter. Servera med friska pärontärningar.
Till receptet >>
2. Bakad ricotta med olivsalsa
Bjud på en ljuvlig bakad ricotta med olivsalsa som förrätt. Den ljumma ostkakan tillsammans med oliver, rödlök och tomat blir en fantastisk smaksensation. Toppa med hackad basilika och njut!
Till receptet >>
3. Pappardelle med svamp, valnötter och rosmarin
Servera en krämig pasta med skogens smaker – mäktig, mättande och härligt rustik. Toppa med riven parmesan och repad rosmarin.
Till receptet >>
4. Chokladmousse med kaffesmak
Säg den som tackar nej till chokladmousse? Avsluta middagen med en len chokladmousse smaksatt med kaffe för en härligt djup och vuxen chokladsmak. Toppa med lite kakao eller kaffepulver som pricken över i:et.
Till receptet >>
Av: Julie Hey, Timm Vladimir
Foto: Skovdal Nordic, Stine Christianssen, Betina Hastoft
LÄS MER:
Lyxig och fräsch trerättersmeny