Festmenyn med det lilla extra – 5 recept
Med den här menyn är risken stor att gästerna trillar av stolen! Börja minglet med en rökspetsad grape- och agavecocktail fylld med spännande smaker som garanterat kommer få gästerna att börja prata med varandra. Till showstopper-rostbiffen, som är kvällens huvudrätt, serverar du den lyxiga briochekransen som är fylld med godsaker som lufttorkad skinka, getost och salvia. När maten har fått lägga sig är det dags att duka upp en maxad ostbricka med extra allt. Sist men verkligen inte minst serveras den vackra, lila glasstårtan med björnbärsfyllning. Gör dig redo för komplimangerna, den här menyn är svårslagen!
RÖKSPETSAD GRAPE- OCH AGAVECOCKTAIL
Uppfriskande och komplex cocktail: rökig, söt och syrlig med en liten bitterhet.
Till recept>>
BRIOCHEKRANS
Vacker och festlig brödkrans med god fyllning.
TILL RECEPT>>
SHOWSTOPPER-ROSTBIFF
Här flamberas rätten för extra wow-faktor och smak.
TILL RECEPT>>
MAXAD OSTBRICKA
Med extra allt, helt enkelt.
TILL RECEPT>>
GLASSTÅRTA MED BJÖRNBÄRSFYLLNING
Italiensk panettone är perfekt att använda som tårtbotten.