Fisktacos med mango och guacamole
04 mar, 2018
AvRedaktionen
Byt ut köttfärsen mot torsk i dina tacos. Både gott för dig och för miljön. Servera dina fisktacos tillsammans med dina favorittillbehör i små tortillabröd.
Annons
4 portioner
Tid: 10 min + 30 min förberedelse
Du behöver:
300 gr Gourmetbitar Torsk*
små tortillabröd
finhackad ananas & mango
majskorn
guacamole
picklad rödlök
Marinad:
3 msk rapsolja
rivet limeskal av en 1/2 lime
1-2 tsk hackad chili
crème fraiche/guacamole
salt och svartpeppar
Gör så här:
- Marinaden blandas och gnids in på torsken.
- Tillaga torsken i uppvärmd ugn, 120 grader, i 7-10 min.
- Lägg sedan de tillagade torskbitarna i tortillan tillsammans med dina favorittillbehör.
- Toppa med en klick guacamole och eventuellt lite crème fraiche.
- Ät fisktacosen direkt!
* Findus Gourmetbitar av torsk är perfekt skurna bitar av torskrygg och torskfilé som du marinerar och därefter enkelt och snabbt tillagar på låg temperatur i ugnen.
Recept och foto: Findus
Annons