Fläderdrink med akvavit och sherry
25 maj, 2017
AvThowe Wagner Larsson
Bjud dina gäster på en vacker fördrink med en somrig touch av fläder. Lika vacker att se på som god att dricka!
Annons
Möjligheten att använda naturen för att dekorera drinkar och maträtter är en av sommarens många fördelar. Egenplockad fläderblom ger en romantisk och drömsk touch till den här somriga drinken.
(Hittar du inte fläderblom kan du självklart blanda drinken ändå.)
Du behöver:
4 cl akvavit
2 cl Manzanilla (sherry)
1 cl St. Germain Fläderlikör
is
fläderblom och tråd till garnering
Gör så här:
1. Använd tråden för att fästa fläderblom på glaset.
2. Häll alla ingredienser i en shaker full med is och skaka i 30-40 sekunder.
Annons
3. Sila upp i ett kylt coupeglas och servera direkt.
Foto och recept: Honestlyyum
Styling: Spotted SF
Annons