Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado
13 nov, 2018
AvRedaktionen
Fräsch förrättssallad med havskräfta, mango och avokado. Otroligt enkel att göra, men anrättningen ser restaurangproffsig ut!
Annons
4 personer
Ingredienser:
16 frysta havskräftor
1 mango
1/2 gurka
1 avokado
smör, till stekning
kryddörter, t ex körvel, ärtskott, harsyra
1/2 lime
1/2 rödlök
Gör så här:
- Tina havskräftorna, halvera dem och ta ut köttet.
- Skala mangon och skär i fina tärningar.
- Skala gurkan, ta bort kärnorna och skär i fina tärningar.
- Skär avokadon i fina tärningar.
- Stek havskräftsköttet i smör i cirka 2 minuter.
- Varva havskräftsköttet, mango, avokado, gurka och kryddörter i en krans på tallrik, pressa över lime och garnera med finhackad rödlök.
Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft
Annons