Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado

13 nov, 2018
AvRedaktionen
Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.
Fräsch förrättssallad med havskräfta, mango och avokado. Otroligt enkel att göra, men anrättningen ser restaurangproffsig ut!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Ingredienser:

16 frysta havskräftor

1 mango

1/2 gurka

1 avokado

smör, till stekning

kryddörter, t ex körvel, ärtskott, harsyra

1/2 lime

1/2 rödlök

Gör så här:

  1. Tina havskräftorna, halvera dem och ta ut köttet.
  2. Skala mangon och skär i fina tärningar.
  3. Skala gurkan, ta bort kärnorna och skär i fina tärningar.
  4. Skär avokadon i fina tärningar.
  5. Stek havskräftsköttet i smör i cirka 2 minuter.
  6. Varva havskräftsköttet, mango, avokado, gurka och kryddörter i en krans på tallrik, pressa över lime och garnera med finhackad rödlök.
Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.
Förrättssallad med havskräfta, mango och avokado.

Av: Julie Hey
Foto: Betina Hastoft

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons