Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Fräsch bål med rabarber och fläder

18 jul, 2013
AvÅsa Pavuls
Blanda 5 dl koncentrerad rabarbersaft och 5 dl koncentrerad fläderblomssaft. Om du vill kan du tillsätta en flaska torrt vitt vin, men den här bålen är lika god alkoholfri.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
Rabarberbål med citrongräs och fläder.
Rabarberbål med citrongräs och fläder.

Blanda 5 dl koncentrerad rabarbersaft och 5 dl koncentrerad fläderblomssaft.

Koka upp och lägg i 2 krossade citrongräs. Sila och kyl sedan vätskan innan du häller upp den i en skål tillsammans med is.

Fyll på med 1 1/2 liter kolsyrat mineralvatten och eventuellt 1 flaska torrt vitt vin.

Annons