Frozen yoghurt-pinnar
09 jul, 2024
AvLouisa Lorang
Det är klart man får äta glass till frukost på sommaren! I alla fall om man gjort dessa oemotståndliga frozen yoghurt-pinnar!
Annons
Frozen yoghurt-pinnar
Varför inte ta en glasspinne till frukost? En uppiggande och fräsch start på dagen.
Annons
6 glassar
Du behöver:
5 dl grekisk yoghurt, 10%
100 g lemon curd
¾ dl flytande honung
125 g hallon
2 persikor
Gör så här:
- Blanda yoghurt, lemon curd och honung i en skål eller bunke.
- Skölj hallonen och persikorna. Skär persikorna i mindre bitar. Rör ner i yoghurtblandningen.
- Häll massan i glassformar och ställ in i frysen. Stick i en glasspinne efter ca 1 timme och frys vidare i minst 4 timmar, gärna över natten.
Foto: Columbus Leth
Annons