Fyrarättersmeny med överraskande smaker
27 mar, 2020
AvRedaktionen
Bjud på en överraskande meny med nya smaker, texturer och kombinationer. Krispiga minipajer med krabbafyllning, krämig ärtsoppa, smakrik lax och en drömmigt god browniekaka som efterrätt.
Annons
1. Minipajer med krabba och rom
Smaskigt tilltugg till alla tillfällen. Krispig botten med mjuk och härlig krabbfyllning som toppas med svart rom – mums!
Till receptet >>
2. Grön ärtsoppa
Bjud på en härligt grön ärtsoppa. Krämig, pigg och grön – en härlig förrätt! Toppa med färska ärtskott och servera den kall för bästa upplevelse.
Till receptet >>
3. Laxfiléer med sötpotatismos och mandelströssel
En supergod huvudrätt med det lilla extra. Galet gott med knaprigt mandelströssel och krämigt mos uppdaterat med sötpotatis.
Annons
Till receptet >>
4. Browniekaka med hallonmousse och chokladganache
Choklad och hallon är en älskvärd kombination, och chokladganache lyfter den läckra kakan till nya höjder. Toppa med färska hallon och njut. Testa och se själv!
Till receptet >>
Av: Emma Martiny, Julie Hey, Columbus Leth
Foto: Winnie Methmann, Nina Malling, Columbus Leth, Betina Hastoft
LÄS MER:
Smakrik meny med det där lilla extra i detaljerna
Annons