Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Fyrarättersmeny med överraskande smaker

27 mar, 2020
AvRedaktionen
Smakrik succémeny
Bjud på en överraskande meny med nya smaker, texturer och kombinationer. Krispiga minipajer med krabbafyllning, krämig ärtsoppa, smakrik lax och en drömmigt god browniekaka som efterrätt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

1. Minipajer med krabba och rom

Smaskigt tilltugg till alla tillfällen. Krispig botten med mjuk och härlig krabbfyllning som toppas med svart rom – mums!

Till receptet >>

Minipajer med krabba och rom
Minipajer med krabba och rom.

2. Grön ärtsoppa

Bjud på en härligt grön ärtsoppa. Krämig, pigg och grön – en härlig förrätt! Toppa med färska ärtskott och servera den kall för bästa upplevelse.

Till receptet >>

Grön ärtsoppa
Grön ärtsoppa.

3. Laxfiléer med sötpotatismos och mandelströssel

En supergod huvudrätt med det lilla extra. Galet gott med knaprigt mandelströssel och krämigt mos uppdaterat med sötpotatis.

Annons

Till receptet >>

Laxfiléer med sötpotatismos och mandelströssel
Laxfiléer med sötpotatismos och mandelströssel.

4. Browniekaka med hallonmousse och chokladganache

Choklad och hallon är en älskvärd kombination, och chokladganache lyfter den läckra kakan till nya höjder. Toppa med färska hallon och njut. Testa och se själv!

Till receptet >>

Browniekaka med hallonmousse och chokladganache
Browniekaka med hallonmousse och chokladganache.

Av: Emma Martiny, Julie Hey, Columbus Leth
Foto: Winnie Methmann, Nina Malling, Columbus Leth, Betina Hastoft

LÄS MER:

Smakrik meny med det där lilla extra i detaljerna

Lyxig och fräsch trerättersmeny

Romantisk helgmeny med frisk fördrink

Annons