Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Galet gott på grillen

02 jun, 2013
AvJenny Norberg
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Kyckling med kapris, pinjenötter och bacon

 

1 msk kapris

2 msk pinjenötter

1 pressad vitlöksklyfta

1 liten näve hackad persilja

olivolja

10 st urbenade kycklinglår

10 skivor bacon

1 msk vitvinsvinäger

 

Blanda kapris, pinje­nötter, den krossade vitlöks­klyftan, hackad persilja och lite olivolja. Bred ut hälften av blandningen på urbenade kycklinglårbitar på bacon. Rulla ihop och fäst med steksnöre eller grill­spett. Grilla tills kycklingen är gyllene och köttsaften är klar och utan rosa inslag. Låt vila i 5 minuter, blanda sedan i 1 msk vitvinsvinäger i resten av blandningen och ringla över kycklingen

Annons