Krämig getost med gräslök och granatäpple
29 maj, 2017
AvRedaktionen
Krämig röra med getost och ricotta. Strö över gräslök och granatäpplekärnor och servera tillsammans med ett gott surdegsbröd.
Annons
6 personer
Tid: 10 minuter
Du behöver:
150 g kantfri getost
250 g ricotta
1/2 knippe klippt gräslök
50 g granatäpplekärnor
1 msk honung
2 tsk röd- eller vitvinsvinäger
surdegsbröd (till servering)
Gör så här:
Smula getost och ricotta tillsammans i en skål, använd en slickepott för att bre ut ostmassan över en stor tallrik. Strö över gräslök och granatäpplekärnor, och ställ åt sidan tills det är dags att servera.
Rör ihop honung och vinäger. Ringla över osten strax före servering. Servera tillsammans med ett gott surdegsbröd med knaprig skorpa.
Recept och foto: Europapress
Annons