Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Bakning Alla recept Vintips till middagen

Getostbollar med gräslök och rosépeppar

16 mar, 2016
AvRedaktionen
Getostbollar med gräslök och rosépeppar.
De vackra getostbollarna ser tjusiga ut, men är väldigt enkla att göra. Rulla bara bollar av getost och stansa ut runda brödcirklar med en kakform.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

16 bitar

Tid: 25 minuter

Du behöver:

16 st små bitar surdegsbröd

2 msk olivolja av en god kvalitet

1 getostrulle, ca 200 g

10 g gräslök (finhackad)

3 msk rosépepparkorn (mortlade)

Gör så här:

Sätt ugnen på 200°. Ringla olivoljan på brödet och grilla i ugnen i cirka 7 minuter eller tills att bröden är lätt rostade. Ta ur och ställ åt sidan.

Skär getosten i 16 bitar, rulla dem till små bollar i handflatan. Rulla hälften i gräslökshack och hälften i rosépepparkross. Förvara i kylen tills det är dags att servera, lägg dem då på brödet.

Getostbollar med gräslök och rosépeppar.
Getostbollar med gräslök och rosépeppar.

Recept: Jennifer Joyce
Foto: Michael Paul

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons