Getostbollar med gräslök och rosépeppar
16 mar, 2016
AvRedaktionen
De vackra getostbollarna ser tjusiga ut, men är väldigt enkla att göra. Rulla bara bollar av getost och stansa ut runda brödcirklar med en kakform.
Annons
16 bitar
Tid: 25 minuter
Du behöver:
16 st små bitar surdegsbröd
2 msk olivolja av en god kvalitet
1 getostrulle, ca 200 g
10 g gräslök (finhackad)
3 msk rosépepparkorn (mortlade)
Gör så här:
Sätt ugnen på 200°. Ringla olivoljan på brödet och grilla i ugnen i cirka 7 minuter eller tills att bröden är lätt rostade. Ta ur och ställ åt sidan.
Skär getosten i 16 bitar, rulla dem till små bollar i handflatan. Rulla hälften i gräslökshack och hälften i rosépepparkross. Förvara i kylen tills det är dags att servera, lägg dem då på brödet.
Recept: Jennifer Joyce
Foto: Michael Paul
Annons