Getostbollar med gräslök
10 feb, 2014
AvSofie Nyblin
Annons
Getostbollar med gräslök
och rosépeppar
16 bitar
Tid: 25 minuter
De vackra bollarna är väldigt enkla att göra. Stansa ut runda cirklar ur brödet med en kakform eller skär ut små rutor.
16 bitar surdegsbröd
2 msk olivolja av god kvalitet
1 getostrulle (ca 200 g)
1 liten knippa gräslök (finhackad)
3 msk rosépepparkorn (mortlade)
Sätt ugnen på 200°. Ringla olivolja på brödet och grilla i ugnen tills bröden är lätt rostade. Ta ut och ställ åt sidan. Skär getosten i 16 bitar, rulla dem till små bollar i handflatan. Rulla hälften i gräslökshack och hälften i rosépepparkross. Förvara getostbollarna i kylen tills det är dags att servera, lägg dem då på brödet och låt dem stå 5 minuter i rumstemperatur.
Annons