3 goda recept på efterrättspajer
03 sep, 2021
AvRedaktionen ELLE
Ingen tid är väl bättre än hösten för att baka paj? Fyll dem med säsongens bär, frukt eller nötter. Här är våra bästa recept!
Annons
En god paj som serveras med en klick grädde eller vaniljglass är alltid populärt. Inget är så gott som en klassisk blåbärspaj, kanske på egna blåbär som du plockat själv?
Våra små söta pekannötspajer är utmärkta små munsbitar till kaffet. Omöjligt att bara ta en! Sist men inte minst så har vi fransmännens favorit – päronpaj. I den gömmer sig inte bara mogna päron men också mandelkräm och aprikosmarmelad. Så gott!
Minipajer med PEKANNÖT
Är de små får man ta två!
Annons
Till recept>>
BLÅBÄRSPAJ
Använd gärna svenska blåbär! Eller varför inte gå ut och plocka egna?
Till recept>>
FRANSK PÄRONPAJ
Den klassiska pajen är helt oemotståndlig.
Annons
Till recept>>
Annons