Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Grillad romansallad med ädelost

08 maj, 2017
AvRedaktionen
Grillad romansallad med ädelost.
Att grilla sallad tillhör inte vanligheterna, men är otroligt gott. Hittar du inte romansallad går annan variant bra, men gärna en där bladen sitter tätt, det blir lättare att grilla.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

4 personer

Tid: 15 minuter

Du behöver:

2 romansalladshuvuden

1 msk olja

salt

50 g valnötter

100 g ädelost

Gör så här:

Dela salladen i halvor eller kvartar, beroende på storlek, på längden. Pensla på olja och salta. Grilla långt ut på gallret, sallad är känslig. Vänd efter ett par minuter. Hacka nötterna och smula osten, strö dem över salladen.

Grillad romansallad med ädelost.
Grillad romansallad med ädelost.

Av: Pia Hall
Foto: Christina Sundien

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons