Grillkorv i minibaguette med krämig fänkålssallad
24 maj, 2017
AvRedaktionen
Korv med bröd är en favorit hos både stora och små. Gör måltiden lite matigare genom att byta ut korvbrödet till minibaguetter och servera med en krämig fänkålssallad.
Annons
Den här grillrätten är enkelt att variera. Testa att göra den mer vuxen genom att byta ut korven mot en med starkare smak. Eller varför inte testa baguetter med vitlökssmak och grilla brödet över grillen innan!
Receptet är för 4 portioner
Du behöver:
4 st minibaguetter
1/2 dl pumpakärnor
4 st Lithells grillkorv
Fänkålssallad:
1 st fänkål, tunt skivad
1 tsk pressad citronjuice
1 dl majonnäs
salt
Gör så här:
- Blanda ingredienserna till fänkålssalladen och smaka av med salt.
- Grilla eller stek korvarna enligt anvisningen på förpackningen.
- Grilla bröden och skär ett snitt rakt över.
- Lägg ner korven och toppa med fänkålssallad och pumpakärnor.
Recept och foto: Lithells
Annons