Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Gott (och nyttigt) snacks till lördagkvällen

07 nov, 2015
AvLisa Segerson
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Helgens godaste alternativ om man välja bort sockret eller bara testa något nytt är grönkålschipsen. Inget nytt – men vi påminner gärna!

Du behöver:

– 1/2 grönkål

– 3 msk olivolja

– havssalt

Så gör du:

1. Värm ugnen till 175°. Skölj av grönkålen och låt den torka.

2. Riv grönkålen i mindre bitar och lägg dem därefter på en plåt. Ringla olja och strö salt över och massera därefter in bitarna.

3. Grädda mitt i ugnen i 15-20 minuter eller tills chipsen är krispiga och kanterna börjar bli bruna.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Receptet hämtat från ELLE mat och vin.

Läs också: Recept på glutenfri kladdkaka

Annons