Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Crostini med grönmögelost och päron

24 sep, 2015
AvRedaktionen
Crostini med grönmögelost och päron.
Päron och grönmögelost är en ­pålitlig smakkombination. Här på crostini toppad med pinjenötter och flytande honung. Perfekt som drinktilltugg eller plockmat!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

10–15 stycken

Tid: 30 minuter

Ingredienser:

10-15 crostinis

50 g pinjenötter

1 päron (stort fint)

150 g grönmögelost

1 msk flytande honung

Gör så här:

  1. Rosta pinjenötterna i en het stekpanna.
  2. Skölj och skiva päronet i tunna strimlor.
  3. Lägg en bit ost på varje crostini. Mosa gärna till den lite så den ­fäster vid brödet.
  4. Lägg ett par päronstrimlor på varje brödbit.
  5. Toppa med pinjenötter och ringla lite honung över.
Crostini med grönmögelost och päron.
Crostini med grönmögelost och päron.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons