Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Hallonbellini med mousserande

13 feb, 2017
AvRedaktionen
Hallonbellini med mousserande.
Hallonbellini med mousserande vin och hallonpuré. Lika enkel som god. Ett tips är att göra dubbel sats av hallonpurén när du ändå är igång. Du vill garanterat ha påfyllning!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

2 glas

Du behöver:

1 flaska mousserande vitt vin (med eller utan alkohol)

2–3 msk hallonpuré (mixa 1 dl hallon och 1–2 msk florsocker)

Gör så här:

1. Mixa färska eller tinade hallon tillsammans med 1–2 matskedar florsocker.

2. Låt stå kallt en stund om bären inte varit frysta och purén inte redan är kall.

3. Skeda upp 2–3 matskedar puré i ett champagneglas, fyll upp med kallt mousserande vin.

Hallonbellini med mousserande.
Hallonbellini med mousserande.

Av: Anna Wendt
Foto: Lisa Björner

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons