Populärt: Mat Drinkar Vegetariskt Alla recept Höstmat Vintips till middagen

Halloumispett på päron

03 feb, 2014
AvSofie Nyblin
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
0098_EMV1303.pdf

Halloumispett på päron

Tid: 20 minuter

Den härliga sältan från halloumin passar fint till päron och mandel.

200 g halloumi

smör att steka i

2 msk mandel (grovhackad)

1 päron (i skivor)

dressing:

1 tsk dijonsenap

1 msk citronjuice

4 msk rapsolja

salt och peppar

spett till servering

Skiva och stek halloumi i smör, låt svalna. Dela halloumin i avlånga mindre bitar och lägg päronskivor under och mandel på osten. Trä ett spett genom allt, så blir det lättare att äta. Blanda samman dressing och ringla över halloumin.

Annons